Friss hírek

Vettel: Az a tervem, hogy bajnok leszek a Ferrarival!

Szeretné valóra váltani álmát, és világbajnoki címet nyerne a Ferrarival Sebastian Vettel.


Szeretné valóra váltani álmát, és világbajnoki címet nyerne a Ferrarival Sebastian Vettel.

A német versenyző két szezont már eltöltött a maranellói istálló színeiben, a bajnoki címre azonban nem volt esélye a Mercedes dominanciája közepette.

Hirdetés
 

Vettel a minap egy interjúban elárulta, továbbra is hisz abban, hogy a Ferrari jó úton jár.

„Ha visszatekintek a 2016-os idényre, őszintén hiszem, hogy a Ferrari és én ¬– mint versenyző – jó úton járunk” – mondta a négyszeres világbajnok a Die Welt című német lapnak.

„Csapatunk sokkal előrehaladottabb állapotban várhatja az új szezont, mint azt sokan gondolják. Ezért vagyok biztos abban, hogy el fogjuk érni azokat a célokat, amiket kitűztünk magunk elé.”

Vettel – kinek szerződése az évad végén lejár a Ferrarinal – kifejtette, a világbajnoki cím a legfőbb célja.

„Továbbra is az a tervem, hogy világbajnok leszek a Ferrarival, óriási szenvedéllyel küzdök ezért és hiszek benne” – fogalmazott a német, majd arra a kérdésre, hogy ez már 2017-ben megvalósulhat-e, így felelt: „Ez az a kérdés, amire senki sem tud választ adni.”

„Idén teljesen újak a szabályok, főleg aerodinamikai téren, illetve ott vannak még a szélesebb abroncsok is. Ennek eredményeképp nagyobb kanyarsebességre leszünk képesek, illetve jobb köridőkre – a versenyzőkre pedig nagyobb terhelés hat majd.”

„Azt gondolom, hogy 3-4 verseny után kapunk majd tiszta képet a csapatok és autók, illetve a versenyzők teljesítményét illetően.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!