Friss hírek

Vettel: Az első két verseny nem adott tiszta képet a formánkról

Sebastian Vettel szerint a szezon első két versenye még nem feltétlenül mutatja meg azt, mennyire versenyképes idén az Aston Martin csapata, ő ugyanis még mindig nem szokott hozzá a brit istálló versenyautójához.

A német versenyző számára kiábrándítóan indult a szezon, egyetlen pontot sem tudott ugyanis szerezni Bahreinben és Imolában, az Aston Martin autója pedig a várakozásokon alul teljesít.

Az idei bajnokságról viszont még korai lemondani, már csak azért is, mert Vettel szerint ahogy formába lendül, úgy javulnak majd az eredmények.

„Talán nem olyan helyzetben vagyunk idén, mint szerettünk volna lenni, de elfogadjuk a kihívást, és megpróbálunk olyan gyorsan visszatérni, amennyire csak lehet” – mondta a négyszeres F1-es világbajnok.

„Nyilván harcolunk az összes többi csapattal, és ők sem szabadságukat töltik, szóval nem könnyű feladat felzárkózni, de szerintem minden tőlünk telhetőt megteszünk majd.”

„Azt gondolom, az első két verseny talán nem megfelelő tükröződése annak, hogy hol is állunk, mert még mindig azt érzem, hogy a minél több megtett kilométert az autóban segít abban, hogy jobban össze tudjam rakni a köröket.”

Vettel azt mondja, pontosan tudja, hogy rá kell szánni az időt a beilleszkedésre, a mostani munka ugyanis hosszú távon igazán kifizetődő lesz.

„Igazán kíváncsi vagyok a következő pár versenyre, és nem is szeretnék rövidíteni, mert úgy gondolom, hogy az a munka, amit most elvégzünk, létfontosságú lesz a következő versenyekre, illetve az azt követő időszakra is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!