Vettel: Az F1-et kritizálók „szűk látókörűek” - F1VILÁG.HU

Vettel: Az F1-et kritizálók „szűk látókörűek”

HIRDETÉS
Fotó: Pirelli

A világbajnoki éllovas Sebastian Vettel szerint csak a szűk látókörű emberek fogalmaznak meg kritikákat a Forma-1-es versenyek kapcsán.

Az elmúlt hetekben rengeteg kritika érte a száguldó cirkuszt, hiszen sem a monacói, sem a kanadai verseny nem szolgáltatott különösebb izgalmakat.

A legutóbbi, montreali hétvégén Vettel magabiztos győzelmet szerzett, és hátrébb sem voltak kiélezett csaták a pontszerző helyekért.

Amikor Vettelt arról kérdezték, szerinte miért volt unalmas a Kanadai Nagydíj, Vettel így felelt: „Nincsenek okai, és nem is keresem rá a választ.”

A négyszeres világbajnok szerint az újságíróknak „valami más” témát kellene találniuk.

„Szerintem egyáltalán nem megalapozott a versenyzést kritizálni, vagy ezt a versenyt kritizálni. Nem tudom, hogy unalmas volt-e. Az én szempontomból, az autóban ülve elég mozgalmas volt.”

„Nem tudom, manapság miért ilyen szűk látókörűek az emberek. Volt 7 versenyünk idén, ezek közül néhány fenomenális volt, néhány pedig unalmas. Jövő héten elkezdődik a labdarúgó-világbajnokság, és biztosíthatlak titeket, sok meccs nem lesz izgalmas. Az emberek viszont nézni fogják, és lesznek hihetetlen mérkőzések is.”

„Mi is mindig ezeket várjuk, de egyszerűen nem lehet mindig jobb a dolog. Mi tesszük a dolgunkat az autóban, ha tudunk, versenyzünk, de nyilván végezzük a feladatunkat, és igyekszünk elkerülni azt, hogy versenyeznünk kelljen azzal, hogy eltűnünk elöl, az élen maradunk, és nem hagyjuk, hogy mások megelőzzenek.”

„Néhány verseny aztán izgalmas lesz, néhány pedig nem.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!