Vettel: Az F1-nek hiányzik Michael Masi tapasztalata - F1VILÁG.HU

Vettel: Az F1-nek hiányzik Michael Masi tapasztalata

HIRDETÉS
A Forma-1 négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel szerint a sportágnak jelenleg nagyon hiányzik az a tapasztalat, amivel a korábbi versenyigazgató, Michael Masi rendelkezett.
portrait, TS-Live, Circuit de Monaco, GP2207a, F1, GP, Monaco
Monaco F1 Press Conference .Sebastian Vettel, Aston Martin

Az ausztrál szakembert az idei versenyt megelőzően menesztették pozíciójából a tavalyi Abu Dhabi Nagydíjon történtek miatt: feladatait Niels Wittich és Eduardo Freitas vették át. A 2022-es szezon első versenyei azonban ugyancsak tartogattak vitás ügyeket, és főleg a kétszeres világbajnok Fernando Alonso adott hangot nemtetszésének az FIA ténykedésével kapcsolatban.

Sebastian Vettel úgy látja, Michael Masi tapasztalata egyértelműen hiányzik most, ám a német szerint nagyon fontos, hogy a többi versenyzővel együtt segítség az FIA munkáját.

„Ami most hiányzik, az a tapasztalat, ami Michaelnek megvolt, és amit hozzátett a munkához, mert nagyon sokáig csinálta, és ebbe nőtt bele” – mondta a négyszeres világbajnok a PA hírügynökségnek.

„Nem könnyű pozíció ez most, mivel nagyobb figyelem hárul arra, hogy mi történik a versenyirányításnál. De remélem, hogy lehiggadnak a dolgok, és megtaláljuk a módját a közös munkának mi, versenyzők, illetve az FIA.”

„Mindenki nem lehet elégedett, de törekednünk kell arra, hogy mindkét fél elégedettebb legyen ebben a tekintetben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!