Friss hírek

Vettel: Az lenne az ideális, ha győzelmekért harcolhatnánk

A Forma-1 négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel egyelőre maga sem tudja, mennyire lesz versenyképes csapata a 2022-es szezonban, ám nagyon bízik abban, hogy képesek lesznek rendszeresen jó eredményekért harcolni.

Az Aston Martin múlt héten mutatta be vadonatúj versenyautóját, melyet Vettelék a prezentáció utáni napon már pályára is vittek Silverstone-ban. A hivatalos tesztelés jövő héten kezdődik majd Barcelonában, addig viszont lehetetlen megmondani, az AMR22-es mennyire lesz versenyképes a riválisok versenyautóihoz képest.

„Ez attól függ, hogyan állunk majd. Az ideális az lenne, ha a győzelmekért és sok dobogós eredményért harcolhatnánk, mert annyira versenyképesek vagyunk. De ezen a ponton még nincsenek elvárásaim, mivel momentán csak nézegetni lehet az autót” – mondta a négyszeres világbajnok.

Hirdetés
 

„Nem lehet tudni, hogy mi jó, és mi nem. Azt gondolom, szükségünk lesz néhány köridőre és némi tapasztalatra a versenypályán, és aztán majd jobb elképzeléseink lehetnek.”

Ezzel együtt Vettel természetesen abban bízik, az Aston Martin képes lesz majd a folyamatos fejlődésre, és hatékonyan tud dolgozni vadonatúj versenyautójával.

„Az egyik fő célunk az idei évre, hogy megmutassuk, jól dolgozunk, működőképes a struktúrák, és vagy nagyon jó autót tudunk építeni, vagy tudunk javítani rajta a szezon során. Vagy mindkettő!”

Videó: Vettelék pályára vitték az új Aston Martint

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!