IMOLAGP

Vettel: Azért vagyok itt, hogy versenyeket nyerjek!

Sebastian Vettel, Aston Martin AMR21
Az Aston Martin újonnan szerződtetett versenyzője, Sebastian Vettel azt mondja, nagyon bízik abban, hogy hosszú távon sikeres lesz majd együttműködése a silverstone-i istállóval.

A tavaly még Racing Point néven szereplő istálló a héten mutatta be új, AMR21 jelű versenyautóját, mellyel a csapat pilótái, Lance Stroll és Sebastian Vettel már csütörtökön pályára is gurulhattak Silverstone-ban.

Vettel azt mondja, nagyon bízik abban, hogy az új autó külseje mellett kellemes csalódást okoz majd a rajongóknak teljesítményével is. Az istálló tavaly a 4. helyen zárt a konstruktőrök versenyében, idén pedig szeretnének feljebb lépni.

„Remélhetőleg mindenkit megdöbbent majd a teljesítménye is, persze mi is mindannyian kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire képes” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Hosszú szezon vár ránk, és még csak az elején járunk. Remélhetőleg jó formában kezdünk, és aztán sikerül fejlődni. Majd meglátjuk, hogy alakul. A csapat nagyon fiatal, ez lesz az első igazi esély számukra, szóval meglátjuk, mire leszünk képesek közösen!”

Videó: Vettelék pályára vitték az új Aston Martint

Vettel kifejtette, még nem igazán tudja számszerűsíteni az idei célokat, hosszú távon viszont természetesen a győzelmekre törekszik majd.

„Nagyon sok új dolgot kell megtanulnom, szóval nehéz konkrét célokat kitűzni még. A célom persze mindig az, hogy versenyeket nyerjek, ezért vagyok itt, a csapat pedig nagyon izgatott, és nagyon szeretnének jól teljesíteni. Meglátjuk, meddig jutunk, ezt még nagyon nehéz most megmondani. Az biztos, hogy kezdetben nem mi leszünk a favoritok, de ahogy mondtam, ez egy új utazás, és mindenki nagyon izgatott.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!