Friss hírek

Vettel: Azt gondoltuk, most más lesz…

Az eső sem könnyítette meg Sebastian Vettel és a Ferrari dolgát az F1-es Stájer Nagydíjon – a német pilóta csak a 10. rajtpozíciót szerezte meg az időmérőn.

A Ferrari hozott néhány fejlesztést a második osztrák versenyhétvégére, és habár a pénteki szabadedzéseket követően a pilóták bizakodóak voltak, az időmérő edzés nem alakult pozitívan számukra. 

Vettel elmondta, egyszerűen hiányzott a tempójuk, és hibázott is az utolsó körén. 

„Természetesen többre számítottam ilyen körülmények között. Azt gondoltuk, hogy most más lesz” – nyilatkozta a német. „Mindhárom szabadedzésen sokat küszködtünk, az autónk nem esőre volt beállítva, és nehéz volt a gumikat működésre bírni. Nem voltunk elég gyorsak, hogy lépést tudjunk tartani a többiekkel.”

A kérdésre, aggodalomra ad-e okot a múlt heti és az e hétvégi teljesítményük, Vettel így válaszolt: „Nem tudom, milyen hosszú lesz a szezon. Megpróbálunk mindent beleadni, versenyről versenyre fejlődni. A többit meglátjuk. Nem tudunk jóslatokba bocsátkozni ezen a ponton.”

A négyszeres világbajnok hozzátette, egyelőre nem tudja, mikor számíthatnak nagyobb előrelépésre.

„Természetesen arra törekszünk, hogy előrelépéseket tegyünk, de mindent bele kell adnunk. Remélhetőleg az új elemek, és a következő lépéseink hamarosan érkezni fognak, de egy hét alatt nem lehet nagy ugrásra számítani.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!