Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Vettel: Bárcsak több ilyen kanyar lenne az F1-ben!

Sebastian Vettel, az Aston Martin F1-es versenyzője a Holland Nagydíj első szabadedzésén motorprobléma miatt kiállni kényszerült, a második tréninget azonban elégedetten zárta a német.

A Holland Nagydíj első szabadedzésén Vettel motorprobléma miatt kénytelen volt a pálya szélén leparkolni az Aston Martinnal – délután Lewis Hamilton autója állt le szintén erőforráshiba miatt, azonban azt egyelőre nem tudni, hogy ugyanaz okozta-e a gondot a két csapatnál.

„Összességében rendben volt a délután” – nyilatkozta Vettel, miután a csapat rendbehozta autóját a második edzésre.

„Kicsit fel kellett zárkóznunk, gyorsan meg kellett találnom a ritmust. Segített, hogy korábban, a Forma-3-ban már voltam itt. Azóta nem sok mindenen változtattak, és amit változtattak, az csak jobb lett.”

„Még nem világos számomra, hogy melyik ív a legjobb, de holnap még lesz egy kis időm, hogy rájöjjek. De a döntött kanyar izgalmas. Bárcsak még több ilyen kanyar lenne a Forma-1-ben!

Vettel bízik benne, hogy szombaton tovább javulnak majd, így az időmérőn erős teljesítményt nyújthatnak.

„A legjobb körömet nem tudtam befejezni. Tudom, hogy még gyorsabbá tehetjük az autónkat, és még én sem fedeztem fel teljesen tökéletesen a pályát. Szóval szombaton még egy szép előrelépést tehetünk, ami remélhetőleg nagyobb lesz, mint az ellenfeleinké.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!