Vettel: Be kell hoznunk némi lemaradást…

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel Ferrari
Van tennivalója a Ferrari Forma-1-es csapatának az Orosz Nagydíj pénteki szabadedzései után – ezt mondta a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel.

Van tennivalója a Ferrari Forma-1-es csapatának az Orosz Nagydíj pénteki szabadedzései után – ezt mondta a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel.

A német versenyző ugyan a nyitóedzésen a leggyorsabb volt, a délutáni gyakorláson azonban már fél másodperces hátrányba került az élen végző Lewis Hamiltonnal szemben.

Vettel a nap végén újságíróknak nyilatkozva azt mondta, „trükkös” nap volt a mai, és úgy érezte, hogy egy körön, és a hosszú etapokon is küszködött a második szabadedzésen.

„Nyilván úgy tűnt, eléggé le vagyunk maradva, szóval nem ideális a helyzet” – mondta a Ferrari versenyzője.

„Azt gondolom, az egykörös tempóval is küszködtünk egy kicsit, akárcsak a hosszú etapokon.”

„Azt hiszem, egy kicsit keményebben és gyorsabban rágtuk keresztül magunkat a gumikon, mint a többiek, szóval meg kell vizsgálnunk a helyzetet. De ha csak önmagunkat nézzük, akkor sem volt jó napunk az autóval kapcsolatos érzéseket tekintve. Szóval ezen kell változtatnunk.”

Vettel a második edzésen sokat panaszkodott a forgalomra is, de a német azt mondja, összességében ez nem változtatott a mai eredményeken.

„Néha jobban mennek a péntekek, máskor kevésbé. Nekünk nem volt különösebben sima ma, de még így sem volt olyan rossz. Ahogy mondtam, küszködtünk egy kicsit a gumikkal – forgalom nélkül is. De az biztos, hogy a forgalom sem segít.”

„De alapvetően azt gondolom, be kell hoznunk némi lemaradást.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!