Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Vettel: Bizonyos értelemben már döntöttem

GP 70MO ANNIVERSARIO  F1/2020 -  GIOVEDÌ 06/08/2020  credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője elmondta, végleges döntés továbbra sincs jövőjével kapcsolatban, néhány héten belül azonban eldőlhet, hol folytatja 2021-ben.

A hírek szerint Vettel és a Racing Point már megállapodott a 2021-es szezont illetően, azonban hivatalos információ továbbra sincs a német jövőjével kapcsolatban – és néhány hétig Vettel szerint még biztosan nem is lesz.

„Nem tudom, miért kellene nyomás alá helyeznem magam. Bizonyos értelemben már meghoztam a döntésem. Most meglátjuk, hogy összejönnek-e a dolgok, vagy sem” – nyilatkozta Vettel a német RTL-nek, ám nem fejtette ki, hogy a „bizonyos értelemben” pontosan mit jelent. 

„A döntő az lesz, hogy milyen a csomag, az emberek és a „jól érzem magam” faktor. Kevésbé döntő az, hogy mi áll a fizetési papíron.”

A német hozzátette, még vannak céljai a Forma-1-ben, és ezek leginkább belső motivációból fakadnak

„El akarok érni valamit” – mondta. „Az, hogy a külső elvárásoknak megfeleljek, az nem nagy motiváció, inkább az, hogy a belső elvárásaimnak tegyek eleget.”

A kérdésre, hogy a szurkolók reménykedheznek-e, hogy jövőre is versenyezni fog, Vettel így válaszolt: „Igen, az esély megvan rá, de jelen pillanatban ezt nem tudom megválaszolni.”

És hogy mikor születhet döntés? „Szerintem még néhány hétig eltart. Máról holnapra biztosan nem derül ki” – válaszolta. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS