Friss hírek

Vettel biztos benne, feláll a padlóról a Red Bull

A jerezitől eltérő problémák hátráltatták a Red Bull Forma-1-es csapatát a bahreini teszt szerdai nyitónapján – árulta el a gárda világbajnoka, Sebastian Vettel.


A jerezitől eltérő problémák hátráltatták a Red Bull Forma-1-es csapatát a bahreini teszt szerdai nyitónapján – árulta el a gárda világbajnoka, Sebastian Vettel.

A német versenyző mindössze 14 kört tudott megtenni az RB10-es versenygéppel a szahíri versenypályán, ám reményei szerint az első előszezoni teszten, Spanyolországban látott gondokat sikerült megoldania a Milton Keynes-i alakulatnak.

„A jerezi problémákat megoldottuk, a hőmérséklettel volt gondunk, és ezt a szerdán megtett néhány kör alapján sikerült orvosolni” – mondta a 26 esztendős Vettel.

„Nagyon gyakran előfordul, hogy amikor megoldunk egy problémát, egy másik üti fel a fejét – szóval úgy gondolom, bőven van tennivaló a Red Bull Racing oldalán a megbízhatóságot, a hőmérsékletet, illetve az autó egészét tekintve, mint ahogy a Renault-nak is vannak még feladatai.”

„Nem fair dolog különválasztani ezt a kettőt, egy csapat vagyunk, és nagyon sikeresek voltunk együtt. Nem ilyen kezdésben reménykedtünk, de még van némi időnk, és okos szakemberek dolgoznak nálunk, akik remélhetőleg meg tudják oldani a problémákat.”

Vettelt tegnap egy mechanikai probléma hátráltatta Jerezben, de alapvetően jók a megérzései az autóval kapcsolatban.

„Nagyon nehéz megmondani, hogy állunk, hiszen nem sokat köröztem még az autóval. De az első benyomások jók, viszont ahhoz, hogy jobban megítéljem az autót, köröznöm kell vele. Nehéz ráérezni, ha csak néhány kört teszek meg vele, és nem mennek simán a dolgok.”

„Nem számítottunk arra, hogy ennyi problémánk lesz már rögtön az elején, de ez van, tudom, hogy mindenki 100 százalékig belead mindent, hogy a lehető leghamarabb megoldást találjunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!