Vettel bocsánatot kért Hamiltontól: Nem volt helyes, amit tettem - F1VILÁG.HU

Vettel bocsánatot kért Hamiltontól: Nem volt helyes, amit tettem

HIRDETÉS
Sebastian Vettel utolsó Forma-1-es versenyhétvégéjén, az Abu Dhabi Nagydíjon újra bocsánatot kért Lewis Hamiltontól a 2017-es bakui incidensük miatt.
Sebastian Vettel, Aston Martin, Lewis Hamilton, Mercedes

A csütörtöki sajtótájékoztatón Vettel mellett többek között Lewis Hamilton és Fernando Alonso is részt vett – a világbajnokok elsősorban a német pilóta visszavonulásáról beszélgettek, amikor Vettel megragadta az alkalmat, hogy újra nyilvánosan is bocsánatot kérjen Hamiltontól a 2017-ben, Bakuban történtek miatt. 

Az incidens során a biztonsági autó mögött haladva Vettel úgy érezte, Hamilton „féktesztelte” őt, emiatt mellé ment, és a Mercedes kerekének ütközött. 

Amikor Hamiltont Vettel visszavonulásáról kérdezték, a német versenyző félbeszakította a hétszeres világbajnokot mondandójában, és bocsánatot kért a történtek miatt. 

„Amikor Vettelre gondolok… Akkoriban egy kicsit nyűg volt nekem!” – válaszolta Hamilton a kérdésre, mi jut eszébe vetélytársáról és a korábbi évek csatáiról. 

„Nagyon sajnálom…” – vágott közbe Vettel. „Neked kellene válaszolnod, de úgy gondolom, Baku nem volt szép pillanat, amit tettem, nem volt helyes. De ettől a pillanattól kezdve…”

„Jobb lett a barátságunk!” – vette át a szót Hamilton, utalva arra, hogy a történtek után sokat beszélgettek Vettellel, aki már akkor is bocsánatot kért tőle, és elfogadta, hogy nem volt helyes, amit tett. 

„Igen, sokkal jobb” – folytatta Vettel. „Szóval nem akarom nem megtörténtté tenni ezt, ha érted, mire gondolok.”

„Egyetértek” – válaszolt a brit. 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!