Friss hírek

Vettel bocsánatot kért Sainztól

SPIELBERG,AUSTRIA,30.JUN.18 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Sebastian Vettel (GER/ Ferrari). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber // GEPA pictures/Red Bull Content Pool // AP-1W4SC7UP12111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője a harmadik helyet szerezte meg az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén, azonban a németet még vizsgálják a versenybírák.

Vettel 0,3 másodperces lemaradással szerezte meg a 3. pozíciót a Mercedesek mögött, azonban még lesz egy látogatása az FIA-nál, miután a Q3-ban feltartotta Carlos Sainzot a gyorskörén.

Az esettel kapcsolatban a Ferrari versenyzője úgy nyilatkozott, egyáltalán nem látta maga mögött a spanyol pilótát, és csapata sem szólt róla, hogy érkezne mögötte.

„Megelőztem őt a gyorskörömön, aztán az egyenesben néztem magam mögé, de nem láttam őt. Azt gondoltam, valahol az első kanyarban lehet, de mint kiderült, gyorskörre indult. Nem láttam, és a rádión sem mondták, hogy jön, szóval elnézést kérek tőle. Nem ez volt a szándékom.”

Az erőviszonyokat tekintve Vettel elmondta, mindenképpen fejlődniük kell az időmérőn tempót tekintve, azonban abban biztos, hogy a vasárnapi versenyen közelebb lesznek a Mercedeshez.

„Nem volt ma elég tempó nálunk, hogy fenyegetést jelentsünk rájuk. Biztosra kell mennünk abban, hogy tudunk fejlődni. Az időmérőn még egy kicsit hátul vagyunk. Holnapra az autónak erősebbnek kell lennie, szóval szoros csatára számítok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!