Vettel bölcsebben versenyezne 2018-ban - F1VILÁG.HU

Vettel bölcsebben versenyezne 2018-ban

HIRDETÉS
Sebastian Vettel (GER) Ferrari SF70-H, Max Verstappen (NED) Red Bull Racing RB13 and Kimi Raikkonen (FIN) Ferrari SF70-H crash at the start of the race at Formula One World Championship, Rd14, Singapore Grand Prix, Race, Marina Bay Street Circuit, Singapore, Sunday 17 September 2017. Räikkönen crash

A Ferrari versenyzője, Sebastian Vettel azt reméli, egy kicsit „bölcsebb gondolkodásmóddal” eredményesebb lehet majd a 2018-as Forma-1-es évadban, és tovább növelheti világbajnoki címeinek számát.

A német 2017-ben nagy csatát vívott Lewis Hamiltonnal, végül azonban alulmaradt a Mercedes ászával szemben.

Korábbi csapattársa, Daniel Ricciardo nemrég úgy fogalmazott, a világbajnoki küzdelemben idén döntő jelentősége volt Hamilton hidegvérének, ez volt a kulcsa ugyanis annak, hogy le tudta győzni Vettelt, aki hajlamos volt a hibázásra.

Bár Vettel a nyári szünetet még bajnoki éllovasként várhatta, Szingapúrban azonban agresszív védekezésének köszönhetően már rögtön a rajtnál kiesett, korábban, Bakuban pedig megbüntették, mert szándékosan ráhúzta autóját Hamiltonéra.

Arra a kérdésre, hogy élvezte-e a világbajnoki küzdelmet 2017-ben, Vettel így felelt: „Igen, határozottan!”

„Nem férhet kétség Lewis tudásához és sebeségéhez. Nagyon gyors, és nem sok hibát csinál. Jacques [Villeneuve] azt mondta, [Michael] Schumacher volt a legjobb, és ellene volt a legnehezebb harcolni.”

„Most pont ugyanez a helyzet: ha a legjobb ellen harcolsz, az a következő szintre emel. Rengeteg minden, amit tettem, helyes volt, de mai gondolkodással, egy kicsit bölcsebben… remélem, hogy lehetek ennél jobb.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!