Friss hírek

Vettel csak 1 évvel hosszabbítana a Ferrarival?

Bár mind Sebastian Vettel, mind a Ferrari csapata szívesen szerződést hosszabbítana 2018-ra, úgy hírlik, a felek közös jövője korántsem olyan egyértelmű, mint amilyennek tűnik.

A Ferrari elnöke, Sergio Marchionne a Magyar Nagydíj hétvégéjén utalt rá, hazai versenyükön, a monzai Olasz Nagydíjon szeretnék bejelenteni jövő évi felállásukat.

Az nem kérdés, hogy a Ferrari szeretné megtartani Vettelt 2018-ra, Kimi Räikkönen jövője azonban már jóval bizonytalanabbnak tűnik. A legfrissebb hírek szerint azonban az olasz istálló szeretne a finnel is hosszabbítani a következő idényre.

A finn Ilta Sanomat című lap mindazonáltal nemrég arról számolt be, Vettel esetében sem olyan egyértelmű a helyzet, hiszen bár maradna a Ferrarinál, a források szerint a német egyelőre csak egy 1 évre szóló megállapodást írná alá a Scuderiával, hogy nyitva hagyja lehetőségeit 2019-re.

Nemrég egyébként felmerült egy olyan pletyka is, mely szerint Vettel már 2018-ra előszerződést kötött a Mercedesszel.

„Igaz, hogy nincs még szerződésem a jövő évre, de a legfőbb célunk momentán nem az, hogy papírok miatt aggódjunk, hanem az, hogy jó eredményeket érjünk el” – mondta Vettel még a Hungaroringen.

„Ahogy mondtam, nem sietős a dolog, és nem hiszem, hogy a Ferrarinak sietős lenne. Amennyire én tudom, jó a kapcsolatom a csapattal. Ha tehát sietős lenne, biztosan szólnának.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!