Vettel: Egy álmom vált valóra a Red Bull szerződéssel - F1VILÁG.HU

Vettel: Egy álmom vált valóra a Red Bull szerződéssel

A Scuderia Toro Rosso német pilótája, Sebastian Vettel elmondta, azzal, hogy a Red Bull Racing színeiben folytathatja pályafutását a jövő évben, egy újabb álma teljesült a Forma-1-ben.

A Scuderia Toro Rosso német pilótája, Sebastian Vettel elmondta, azzal, hogy a Red Bull Racing színeiben folytathatja pályafutását a jövő évben, egy újabb álma teljesült a Forma-1-ben.

A Red Bull vezetése csütörtökön jelentette be, hogy a 21 éves német pilóta veszi át az év végén versenyzői pályafutását befejező David Coulthard megüresedő helyét a 2009-es idényben.

Vettel, aki jelenleg a Red Bull fiókcsapatát, a Toro Rossót erősíti, bevallotta, nagyon boldog, hogy továbbra is a Red Bull család tagja maradhat.

“El tudják képzelni, hogy milyen boldog vagyok, és hogy mennyire várom már a következő évet” – mondta Vettel a sajtótájékoztatón. “Ez egy hatalmas előrelépés, mindig is ez volt a célom, így nagy öröm számomra, hogy a Red Bull versenyzője lehetek.”

“Már nagyon régóta a Red Bullnak dolgozom. Minden 2000-ben kezdődött, még a gokartos éveimben, amikor még el sem tudtam képzelni, hogy egy napon a Forma-1-ben leszek.”

“Akkoriban még nem volt Forma-1-es csapata a Red Bullnak. Most már kettő is van, és egy álmom vált valóra azzal, hogy náluk versenyezhetem. Az pedig, hogy jövőre már a Red Bull Racing versenyzője lehetek, egy újabb álom megvalósulása.”

“Természetesen, ahogy azt már egy jó ideje hangoztatom, a Red Bull család tagja vagyok. Úgy gondolom, hogy bizonyítottam képességeimet, hiszen sokat fejlődtem az elmúlt években. Továbbra is az a célom, hogy fejlődjek, és erre minden esélyem megvan a Red Bull színeiben.”

Bár nagyon örül az új szerződésnek, és már alig várja a jövő évet, Vettel kijelentette, továbbra is keményen dolgozik, hogy minél jobban szerepeljen Toro Rosso színeiben a szezon második felében.

“Továbbra is a Toro Rosso versenyzője vagyok, és még kilenc futam hátra van, tehát csak félidőben vagyunk” – mondta Vettel. “Még csak néhány verseny óta használjuk az új autót, és mindenki láthatja, hogy a fejlesztésekkel jó irányba haladunk. Egyre erősebbek vagyunk, így most semmi másra, csakis a szezon második felére koncentrálok.”

“Eddig is lépésről lépésre haladtam, és ezen a szemléleten nem változtatok a jövőben. Továbbra is az idei évre koncentrálok. Majd eljön a téli időszak, mikor már a következő évre fókuszálunk” – tette hozzá a német versenyző.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!