Friss hírek
Leclerc: A 4. hely volt a maximum
Mesteri taktikával nyert Hamilton Barcelonában!
Alonso: Az Alpine fejlődése szinte már „túl szép, hogy igaz legyen”
Az F1-es Spanyol Nagydíj rajtrácsa
Ekkor rajtol a Forma-1-es Spanyol Nagydíj
Sainz újabb erős időmérőn van túl
Leclerc egy jó rajtra fókuszál a 4. helyről
Videó: Hamilton 100. pole-köre belső kamerából
Horner: Egy jó rajtra lesz szükségünk ma!
Bottas: Ez megint szoros lesz
Next
Prev

Vettel: Egyre inkább otthon érzem magam

Sebastian Vettel, Aston Martin AMR21
Sebastian Vettel, az Aston Martin versenyzője szerint az Emilia-Romagna Nagydíj sokkal jobban alakul számára, mint a Forma-1 szezonnyitó hétvégéje – a német úgy érzi, egyre inkább „otthon van” az autóban.

Vettel az első szabadedzésen a 14., a második tréningen pedig a 15. helyen zárt, azonban úgy érzi, Bahreinhez képest sikerült előrelépéseket tenniük. 

„Eddig egész jó” – foglalta össze a hétvége eddigi részét Vettel. „Úgy gondolom, egy lépést sikerült tennünk előrefelé.”

Az Aston Martin néhány aerodinamikai fejlesztéssel érkezett Imolába, amelyek jól teljesítettek a szabadedzésen a német szerint. „És ezt az autóban is érezni lehetett” – mondta. 

Korábban, a Bahreini Nagydíjon Vettel arra panaszkodott, hogy még nem érezte magát teljesen komfortosan az Aston Martin volánja mögött, és elárulta, biztosan időre lesz még szüksége ahhoz, hogy teljes mértékben hozzászokjon új versenygépéhez. 

„Már jobb érzéseim voltak. Egyre inkább otthon érzem magam” – mondta. „Úgy gondolom, hogy még az a helyzet, hogy minden kör segít. Tanulunk. Ma még volt egy kis porszem a gépezetben, ami a köröket illeti. Valahogy indig időt veszítettem.”

Egyelőre nem tudjuk, hogy hol állunk. Összességében egy kicsit jobban éreztem magam, most éjszaka megnézzük, hogy ebből mit tudunk még kihozni. Izgatott vagyok, hogy holnap hol fogunk állni” – folytatta a német. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!