Friss hírek

Vettel elásta magát Wolff előtt tavalyi viselkedésével

Ayrton Sennát tartja minden idők legjobbjának, Sebastian Vettelt azonban már nem sorolja a jelenlegi mezőny legnagyobbjai közé Toto Wolff.


Ayrton Sennát tartja minden idők legjobbjának, Sebastian Vettelt azonban már nem sorolja a jelenlegi mezőny legnagyobbjai közé Toto Wolff.

A Mercedes motorsport-igazgatója azt mondja, mindig is csodálta az 1994-ben tragikus balesetben elhunyt Senna győzni akarását, ezért nem kérdés számára, hogy ő minden idők legjobb Forma-1-es versenyzője.

Hirdetés
 

„Nem leszek túl eredeti, de mindig is Ayrton Senna volt a kedvenc versenyzőm. Kiemelkedő tehetsége miatt számomra ő volt a legnagyobb” – fogalmazott a szakember a Le Figaro című lapnak adott interjújában.

„Sport iránti szeretete, és a munkára való összpontosítás hihetetlen képessége lenyűgöző volt. Elkötelezett volt, és rengeteg fiatal versenyzőt inspirált.”

Wolff kifejtette, a mai Forma-1-ből természetesen versenyzőit, Lewis Hamiltont, illetve az elmúlt idényt követően visszavonult Nico Rosberget tartja a legjobbnak. A szakember elárulta, korábban igazán nagyra tartotta Sebastian Vettelt is – egészen addig, amíg a német minősíthetetlen stílusban nem kezdett el üvölteni Charlie Whitingnak a tavalyi Mexikói Nagydíjon.

„Lewis Hamiltont és Nico Rosberget mondanám – nyilvánvaló okok miatt. A harmadik helyre pedig Sebastian Vettelt soroltam egészen a Mexikói Nagydíjig, de most már inkább Daniel Ricciardót mondanám.”

„A választásomat a versenyző és személyiség együttesére alapoztam. Nem mondanám, hogy csalódtam Vettelben, hiszen nem a Mercedes versenyzője, szóval nem az én problémám…”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!