Friss hírek

Vettel: Elég érettek vagyunk mindketten, hogy túllépjünk ezen

A Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel azt mondja, ő és csapattársa, Charles Leclerc kellőképp érettek már ahhoz, hogy továbblépjenek egy olyan katasztrofális hétvége után, mint amilyen a spielbergi volt.

A Scuderia versenyzői számára hamar véget ért a verseny a Stájer Nagydíjon, Leclerc ugyanis már a harmadik kanyarban megtorpedózta Vettel autóját.

A monacói versenyző rögtön a baleset után magára vállalta a felelősséget és elnézést kért Vetteltől, illetve a Ferraritól.

Vettel a verseny után azt mondta, továbblépnek, és remélhetőleg tanulni tudnak a történtekből.

„Rendben van a dolog, szerintem mindketten eléggé felnőttek vagyunk már Továbblépünk” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Kétségkívül ez egy rossz hétvége volt mindkettőnk számára. Amúgy és kemény a helyzetünk, az meg csak még keserűbbé teszi, hogy mindkét autóval kiestünk.”

„Nehéz volt az elmúlt hétvége után. De mindig optimisták vagyunk. A jó hír az, hogy már rögtön a következő héten újra versenyzünk, szóval nem kell sokat várnom arra, hogy újra autóba üljek. Meglátjuk, hogy alakul, remélem, hogy Magyarország jobban kedvez majd nekünk.”

A Ferrari számára különösen rosszkor jött a kettős kiesés, hiszen a versenyzők számos új fejlesztést tesztelhettek volna a futamon. Vettel azt mondja, nagyon fontos lenne, hogy a folytatásban a maximumot hozzák ki magukból.

„Az efféle dolgok sajnos megtörténnek. Nagyon keserű ez mindkettőnk számára. Az biztos, hogy senkinek nem áll szándékában ilyet csinálni, ez egy kemény nap számunkra csapatként.”

„De meg kell bizonyosodnunk arról, hogy nem lőjük magunkat sokszor lábon, hogy ne legyen olyan nehéz talpra állni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!