Vettel: Elképzelhető, hogy más csapatnál folytatom jövőre - F1VILÁG.HU

Vettel: Elképzelhető, hogy más csapatnál folytatom jövőre

HIRDETÉS
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel elismerte, van esély arra, hogy 2021-ben egy másik istálló színeiben folytatja a versenyzést a Forma-1-ben.
TEST T2 BARCELLONA 2020 - GIOVEDì 27/02/2020  - SEBASTIAN VETTEL Ferrari

A német versenyző jelenlegi szerződése 2020 végén lejár Maranellóban, a Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto pedig nemrég elárulta, már beszélt Vettellel a folytatásról.

„Elkezdtünk egyeztetni Sebbel” – mondta a szakember a La Repubblica című lapnak. „Ezek még kezdeti egyeztetések, de hamarosan elérkezünk arra a pontra, amikor kiértékeljük, mi a legjobb mindkettőnk számára.”

„Hiszem és remélem, hogy nagyon gyorsan meg tudunk állapodni.”

A Ferrari csapatfőnöke többször kifejtette, a prioritás számukra az, hogy jövőre is Vettel legyen az ifjú Charles Leclerc csapattársa – a monacóival még karácsony előtt 2024 végéig hosszabbított a Ferrari.

VETTEL MARADNI AKAR AZ F1-BEN

Vettel elárulta, télen volt ideje gondolkodni, azt pedig már eldöntötte, hogy szeretné folytatni a versenyzést 2021-ben is.

„Volt egy kis időm a télen, ezt pedig arra használtam, hogy gondolkodjak, és kétségkívül szeretném folytatni, hiszen még mindig élvezem” – idézi a négyszeres világbajnok szavait a Sport Bild.

Vettel azt viszont elismerte, nincs garancia arra, hogy a Ferrarinál marad 2021-ben. Arra a kérdésre, hogy elképzelhető-e, hogy egy másik csapatnál folytatja, a német így felelt: „Elképzelhető. Ha jól emlékszem, volt már példa arra, hogy egy német versenyző máshova ment a Ferrari után.”

Vettel kétségkívül mentorára, a hétszeres világbajnok Michael Schumacherre utalt, aki 2006 végén ideiglenesen búcsút intett a Forma-1-nek, majd 2010-ben a Mercedes színeiben tért vissza a királykategóriába.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!