Vettel: Én is kételkedtem a képességeimben - F1VILÁG.HU

Vettel: Én is kételkedtem a képességeimben

HIRDETÉS
Nem akar még 40 évesen is a Forma-1-ben versenyezni Sebastian Vettel, aki azonban izgatottan várja már, hogy 2021-ben csatlakozzon az Aston Martin csapatához. A német ugyanakkor elismerte, őt is megviselte a nehéz időszak.
GP EMILIA ROMAGNA F1/2020 -  SABATO 31/10/2020   
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel

A most 33 esztendős versenyzőnek nehéz éve van a Ferrarinál, mely csapat még májusban az idei szezon kezdete előtt jelentette be, nem hosszabbítja meg szerződését a következő idényre.

Vettel azt mondja, a nehézségek ellenére motiváltan tekint a jövőbe, azt azonban elismerte, már pályafutása vége felé jár.

„33 éves vagyok, 3 évig még a versenypályán leszek, és tényleg nem akarok 40 évesen is versenyezni még” – mondta a négyszeres világbajnok a Die Zeit című lapnak.

„Szóval, ha tényleg számolgatni akarunk, akkor 3-7 évem van még a Forma-1-ben!”

Vettel elárulta, az idei küszködés miatt volt, hogy ő is elbizonytalanodott

„Az idei szezon nagyon nehéz volt, és elismerem, hogy még nekem is voltak kétségeim a képességeimmel kapcsolatban. Semmire sem mentem idén, és a csapattal való kapcsolatom sem volt a legkönnyebb. A szerelemnek már vége, de még motivált vagyok.”

Vettel jövőre az Aston Martinhoz csatlakozik, és elmondása szerint mindent megtesz majd azért, hogy segítse az istálló felemelkedését.

„Sokat várok még a szezon hátralévő versenyeitől, de azt gondolom, az új projekt az Aston Martinnal sok lehetőséget kínál. Nem fogunk gyorsan sikereket elérni, de meggyőződésem, hogy teljesen más lesz a hangulat, és lesz egy új célom. Segíteni akarom a csapatot a fejlődésben.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!