Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Vettel: Érzésre nem volt rossz, de az eredmény ezúttal sem jó…

Az Emilia Romagna Nagydíj időmérő edzésén sem tudta a legjobb 10 közé verekedni magát a Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel. A német érzésre ugyan elégedett volt a kvalifikáción, az eredmény azonban mégsem jött.

Vettel csak a 14. rajtkockát csípte el Imolában, és ezúttal is jócskán elmaradt fiatal csapattársától, Charles Leclerc-től, aki a vasárnapi versenyt majd a 7. helyről kezdheti meg.

A Sky Sports F1 televíziónak nyilatkozva Vettel az időmérő után elárulta, alapvetően nem mentek rosszul a dolgok a kvalifikáción, a sebesség azonban valamiért megint hiányzott.

„Nem tűnt olyan rossznak a helyzet, egész jó időmérő volt, de azzal nyilván nem vagyok elégedett, ahol végeztem” – mondta meglehetősen szűkszavúan a nagyszereres világbajnok.

Arra a felvetésre, hogy meg van-e győződve arról, hogy ugyanolyan autója van-e, mint csapattársának, Charles Leclerc-nek, a német így felelt: „Muszáj azt feltételeznem, hogy ugyanolyan az autó.”

„De bárhogy is legyen, ez az autóm, és a mai időmérő jobb volt, mint néhány korábbi – legalábbis érzésre. Az eredmények tekintetében viszont valószínűleg hasonló.”

„Jól éreztem magam az autóban, elégedett voltam a köreimmel. De a sebesség ezúttal sem volt meg.”

Vettel hozzátette, természetesen azzal is tisztában van, hogy a 14. helyről rajtolva nehéz verseny vár rá vasárnap. 

„Nehéz verseny lesz a holnapi, előzni sem egyszerű ezen a pályán. A versenytempónk erősebb lehet, mint az előttünk lévő versenyzőké, de nehéz lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!