Vettel és a visszavonulás: Ezt mondja egy közeli ismerős!

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, Ferrari, French GP, Paul Ricard
A négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel sisakjait tervező Peter Burger biztos benne, a német versenyzőnek esze ágában sincs befejezni Forma-1-es pályafutását.

A 31 esztendős Vettel idén is nehéz helyzetben van, Lewis Hamilton és a Mercedes csapata ugyanis pazar teljesítményt nyújt. Vettel Kanadában elsőként szelte át a célvonalat, győzelmétől viszont megfosztották egy vitatott bírói döntés után.

Az elmúlt hetekben egyre többet pletykáltak arról, a négyszeres világbajnok hamarosan befejezheti pályafutását. A Kölner Express című lap a Vettel sisakjait tervező Peter Burgert kérdezte arról, az, hogy a német versenyző nemrég összeházasodott párjával, Hannával, jele lehet-e annak, hogy a korábbi bajnok a visszavonulást fontolgatja.

„Nem, ő és Hanna már hosszú ideje együtt éltek. Egyszerűen csak ez volt a megfelelő időzítés számukra” – mondta Burger, aki jó kapcsolatot ápol a Ferrari versenyzőjével.

„Ráadásul szerződése van, és meggyőződésem, hogy ki is tölti azt. Seb mindig tartotta magát a szerződésekhez, és nem az a fajta, aki feladja. Ahogy mondta is, még befejezetlen ügye van a Ferrarival.”

Burger szerint amiatt sem kell aggódni, hogy Vettel az elmúlt hetekben meglehetősen kritikusan fogalmazott a Forma-1 kapcsán.

„Az autóban óriási érzelmi feszültségnek van kitéve. És amikor nem fair módon bánnak vele, ahogy történt az Montrealban is, akkor kinyílik a szelep, és az történik, amit ott is láttunk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!