Vettel és Albon is rajta van a McLaren radarján - F1VILÁG.HU

Vettel és Albon is rajta van a McLaren radarján

A BBC értesülései szerint készül B-tervvel a McLaren Forma-1-es csapata arra az esetre, ha Daniel Ricciardo úgy dönt, nem kívánja folytatni a versenyzést a 2023-as idényben.

Az ausztrál versenyző továbbra sem tud jó formát mutatni a McLaren színeiben, hetekkel ezelőtt pedig Zak Brown, az istálló vezérigazgatója is arról beszélt, Ricciardo teljesítménye nem felel meg az elvárásaiknak. Bár a rutinos pilótának 2023 végéig szerződése van a csapattal, abban természetesen vannak záradékok, melyek lehetővé teszik a felek számára, hogy megváljanak egymástól.

Andreais Sield csapatfőnök múlt héten arról beszélt, Ricciardo élvezi a csapat bizalmát, a BBC mindazonáltal úgy tudja, a McLarennek van B-terve arra az esetre, ha esetleg az ausztrál nem marad velük 2023-ra.

A lap szerint a jelenleg a Williamsnál versenyző Alex Albon, valamint a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel is szerepel a csapat radarján – utóbbi versenyző szerződése év végén lejár az Aston Martinnál.

De természetesen felmerült Colton Herta neve is, aki ezen a héten tesztel a McLaren F1-es csapatával. Az ő szerződése Ricciardóéhoz hasonlóan 2023 végén jár le az Andretti Autosport IndyCar-csapatánál.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!