Friss hírek

Vettel és Schumacher újra együtt a Bajnokok Versenyén

Sebastian Vettel és Mick Schumacher újra együtt versenyez Németország színeiben a Race of Champions, azaz a Bajnokok Versenye nevű eseményen.

A Race of Champions, azaz Bajnokok Versenye nevű eseményt 2023. január 28-29-én rendezik meg Svédországban, az idei évhez hasonlóan havas-jeges pályán versenyeznek majd a résztvevők. 

Schumacher és Vettel 2022-ben is együtt versenyzett, most pedig a 9. Nemzetek Kupáján is együtt szerepelnek majd. Vettel összesen hat kupát nyert már Mick Schumacher édesapjával, Michael Schumacherrel, egyet pedig egyénileg, Miamiban. 

„Remek visszatérni a Bajnokok Versenyére, és látni újra a versenyzőket. Még jobb, hogy Sebastian is versenyezni fog, szóval Németország csapata remélhetőleg életben tartja majd a hagyományt, hogy a ROC Nemzetek Kupájáért harcoljon” – nyilatkozta Schumacher. 

„Nagyon várom, hogy újra jégen versenyezzünk és hogy időt töltsek és csatákat vívhassak ezekkel a lenyűgöző versenyzőkkel” – folytatta a Mercedes tartalékpilótája. 

Vettel szintén nagyon lelkes a januári verseny miatt, és örül, hogy Mick Schumacher erősíti majd Németország csapatát. 

„Örülök, hogy Mick újra csatlakozik hozzám a Bajnokok Versenyén, ami az első versenyem lesz, mióta visszavonultam a Forma-1-től” – mondta a négyszeres világbajnok. 

„Egyikünknek sincs nagy tapasztalata havon és jégen, szóval az év elején elég meredek volt a tanulási görbénk Svédországban” – utalt Vettel a 2022 februrárjában megrendezett tornára. „Végül magamat is megleptem, hogy az egyéni versenyben a döntőbe kerültem Sebastien Loebbel, és most pedig alig várom, hogy visszatérjek Mickkel együtt. Meglátjuk, hogy Németország csapatát el tudjuk-e juttatni egy újabb ROC Nemzetek Kupája címig.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!