A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Vettel: Ha minden jól megy, meglehet a Q3 az időmérőn

Vettel a második szabadedzésen 1,5 másodperccel lemaradva a Mercedes mögött a 12. helyen végzett, ám a német versenyző összbenyomása sokkal pozitívabb volt, mint a korábbi hetekben, amikor sokat panaszkodott a Ferrari teljesítményére. 

„Ez egy vegyes nap volt” – nyilatkozta Vettel Barcelonában. „Egy körön alapvetően kicsit jobb volt ma a helyzet, de délután problémám volt azzal, hogy összehozzam a köröket. Itt jobb helyzetben kell lennünk, de meglátjuk, hogy holnap mi lesz.”

„Ma a kezdetektől fogva egy kicsit jobb és nyugodtabb volt a helyzet. Eddig egészen jól éreztem magam az autóban, egy pár dolgot kipróbáltunk. Nem feltétlenül gondolom, hogy minden működött. Most éjszaka megpróbáljuk ezeket a dolgokat megvizsgálni.

Vettel új kasztnit kapott a hétvégére, azonban a német nem tudja, hogy ez okozza-e a javulást számára. 

Ez egy másik pálya, más körülmények. Nehéz összehasonlításokat végezni. De úgy gondolom, ma egy kicsit könnyebb volt, mint az elmúlt hetekben.”

„A péntekek mindig nehezek, mert sok mindent kipróbálom. Holnap látjuk majd világosabban, amikor kicsit lenyugodnak a dolgok. Ha akkor is összejönnek a körök, akkor rendben lesz.” 

És hogy mire lehet elég, ha ez így lesz szombaton is? „A top helyek nem játszanak nálam most. Ha minden jól megy, akkor a Q3-ban harcolhatunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!