Vettel: Ha visszavonulok, nem leszek tv-s szakértő - F1VILÁG.HU

Vettel: Ha visszavonulok, nem leszek tv-s szakértő

HIRDETÉS
Egyelőre kérdéses, hogy a 2021-es szezonban folytatódik-e Sebastian Vettel Forma-1-es karrierje, azonban a német biztos benne, hogy ha visszavonul, nem fog szakértőként dolgozni.
Sebastian Vettel Ferrari

Vettel jövője egyelőre nem tisztázott: a német biztosan elhagyja a Ferrarit a 2020-as szezon végén, és ugyan egyre valószínűbb, hogy a Racing Point lesz a befutó istálló, a négyszeres világbajnok hangsúlyozta, még nem döntött, hogy folytatja-e F1-es karrierjét. 

Többször előfordult már a múltban, hogy egy-egy versenyző visszavonulását követően „a másik oldalon” folytatta, és kommentátorként vagy szakértőként maradt jelen a Forma-1-ben. 

Paul di Resta, valamint Vettel honfitársai, Timo Glock és Nico Rosberg is a médiában helyezkedett el, azonban a Ferrari pilótája nem tudja elképzelni, hogy ő tegyen fel kérdéseket.

„Nem látom magamat mint televíziós szakértő. Szívesen beszélek, de nem vagyok biztos benne, hogy jó helyen lennék” – mondta Vettel. „Úgy gondolom, egyszerűbb válaszokat adni, mint kérdezni, és követni, hogy hova vezet a beszélgetés.”

„Nem gondolom, hogy ez annyira egyszerű, készülni kell rá, stb. Egy idő után talán már belejössz, de nem tudom.”

Vettel hozzátette, ha a visszavonulás mellett dönt, biztos benne, hogy nem fog unatkozni – már most tudja, mire jut majd végre idő, amire most nem. 

„Van egy hosszú „to-do listám”. A Forma-1 mellett semmire nincs időm, így a lista egyre hosszabb. Még sok minden áll rajta. Van három gyermekem – ez nem segít azon, hogy rövidebb legyen a sor.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!