Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Vettel: Hamilton és Schumacher eredményei nem összehasonlíthatóak

GP SINGAPORE F1/2019 -  VENERDI 20/09/2019  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel, Ferrari, Singapore Grand Prix 2019
Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es versenyzője szerint felesleges Lewis Hamiltont Michael Schumacherhez hasonlítani, ugyanis eredményeiket két különböző érában érték el.

Hamilton az Amerikai Nagydíjon hatodik világbajnoki címét szerezte meg, ezzel vb-elsőségek tekintetében felzárkózott Michael Schumacher mögé.

Vettel több alkalommal is elismerően nyilatkozott a brit teljesítményével kapcsolatban, azonban hangsúlyozta, hogy eredményeit nem lehet Schumacherével összehasonlítani – egyszerűen azért, mert nem egy érában versenyeztek. 

A kérdésre, mit szól ahhoz, hogy Hamilton ennyire közel került Schumacher eredményeihez, Vettel így felelt:  

Nem igazán így tekintek erre a dologra, de ha így akarjátok nézni, akkor idén nyilvánvalóan nem sikerült megállítanunk őt ebben, de remélhetőleg jövőre sikerül.”

„Úgy gondolom, hogy elég hihetetlen, amit a Mercedes Lewisszal együtt tett az elmúlt években, és amit együtt elértek” – folytatta a német. „Ez tiszteletet érdemel. És azt hiszem, ez teljesen független arról, hogy mások, egy másik időben mit tettek. Nagyon nehéz összehasonlítani ezeket a dolgokat.”

„De nyilvánvalóan ő és a csapat is megérdemli, amit elértek. Ezeket a dolgokat véletlenül nem lehet elérni.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS