Friss hírek

Vettel: Három gyerek mellett nem a lustálkodásról szól ez az időszak!

Versenyautóba jó ideig nem ülhet még, Sebastian Vettel számára azonban így sem telnek unalmasan a napok – a német versenyzőnek bőven adnak elfoglaltságok gyermekei, akik immáron hárman boldogítják Vettelt és kedvesét.

A koronavírus-járvány természetesen Vettelék életét is alaposan felforgatta: mostanra már négy F1-es versenyen lenne túl a mezőny, ehelyett azonban mindenki otthonában várja, hogy jobbra forduljon a helyzet.

A kényszerszünet viszont lehetőségeket is kínál – például arra, hogy a versenyzők több időt töltsenek családjukkal.

„Élvezem, hogy a gyermekeimmel tölthetem az időt. Persze hiányzik az, hogy az autóban üljek, hiányzik a versenyzés, hiszen ezt az érzést semmivel sem lehet pótolni a világon” – mondta Sebastian Vettel a minap egy interjúban.

„Mindannyian azt várjuk, hogy újrakezdődjön az egész. Nem jó körülmények ezek, de azt gondolom, ki tudjuk hozni belőle a legtöbbet.”

A Ferrari versenyzője elárulta, nem telnek unalmasan a hétköznapok, megpróbálja a legtöbbet kihozni a jelenlegi helyzetből.

„Sokáig ágyban maradni? Három gyerek mellett ilyen nem létezik. Egész napos elfoglaltság! Szerencsénk van, hogy az időjárás kedvez nekünk, így gondozhatom a házat, elvégezhetek olyan dolgokat a kertben, amik eddig hátramaradtak.”

„Vásárolni járunk csak ki, egyébként otthon vagyunk. Van időnk arra, hogy egyéb dolgokat csinálunk. Szerencsére nem kell edzőterembe járnom, minden eszköz megvan otthon, szóval folytathatom a gyakorlatokat probléma nélkül. De igen, a vezetés kezd hiányozni.”

Vettel szerint amellett, hogy mindenki betartsa a korlátozásokat, nagyon fontos az is, hogy az emberek egyfajta önvizsgálatot tartsanak.

„Bízom benne, hogy a továbbiakban mindenki értékelni fogja a látszólag lényegtelen dolgokat. Mindannyian azt reméljük, hogy amilyen gyorsan csak lehet, minden visszazökken a régi kerékvágásba. Ugyanakkor viszont ez most egy lehetőség arra, hogy megnyomjuk az ’újraindítás’ gombot, és rájöjjünk, mi is igazán fontos az életben. És remélhetőleg megvalósulnak azok a dolgok, amiket az emberek konklúzióként levonnak maguknak.”

„Mindenki, aki most egészséges, fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy vannak olyanok, akik most nagyon rossz állapotban vannak. Ezért mindenkinek tartania kell magát a korlátozásokhoz!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!