Vettel higgadtan kezeli bosszantó kiesését

Sebastian Vettel annak ellenére is higgadt maradt, hogy vezető helyről volt kénytelen feladni a mai Brit Nagydíjat.


Sebastian Vettel annak ellenére is higgadt maradt, hogy vezető helyről volt kénytelen feladni a mai Brit Nagydíjat.

A Red Bull német versenyzője tíz körrel a futam vége előtt volt kénytelen a célegyenesben leparkolni autóját, miután egy váltóprobléma miatt elvesztette a hajtást, jóllehet minden jel arra utalt, hogy behúzza a Brit Nagydíjat.

„Volt egy váltóproblémánk, elvesztettem az ötödik sebességi fokozatot, majd mikor felváltottam hatodikba, az ötödik viszlátot mondott és tönkretette a többi sebességi fokozatot is” – mondta Sebastian a futamot követően.

„Néhány körrel a vége előtt veszítettük el a futamot, de ezen nincs mit rágódni. Az ilyen dolgok mindig frusztrálóak, de nem hibáztatom a csapatot.”

„Az ilyen és ehhez hasonló dolgok sajnos megtörténnek, de szerencsére már a következő héten jön az újabb verseny, szóval ismét megpróbálhatjuk.”

Annak ellenére, hogy le kellett mondania idei negyedik futamgyőzelméről, Vettel továbbra is az élen áll a bajokságban, 21 ponttal megelőzve legnagyobb riválisát, Fernando Alonsót, aki a harmadik helyre hozta be a Ferrarit Silverstone-ban.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!