Vettel: Inkább egy unalmas F1, de bárcsak visszahozhatnánk Hubert-t - F1VILÁG.HU

Vettel: Inkább egy unalmas F1, de bárcsak visszahozhatnánk Hubert-t

HIRDETÉS
Sokan azzal a kritikával illetik a Forma-1-et, hogy a biztonság már olyan szintet ért el, ami befolyással van a sport izgalmaira is – mégpedig negatív irányba befolyásolja azt.
SPA-FRANCORCHAMPS, BELGIUM - SEPTEMBER 01: The F1, F2, and F3 community gather in remembrance of the late Anthoine Hubert during the Spa-Francorchamps at Spa-Francorchamps on September 01, 2019 in Spa-Francorchamps, Belgium. (Photo by Joe Portlock / LAT Images / FIA F2 Championship)

A múlt hétvégi tragikus F2-es balesetet követően a pilótáknak volt néhány napjuk arra, hogy átgondolják a történteket, és belegondoljanak, a motorsport – akármennyire biztonságosnak tűnik – továbbra is veszélyes, és bármikor megtörténhet a baj

Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője elmondta, a Forma-1 nem attól izgalmas, hogy a biztonság megvan-e vagy nincs – ha ezen múlik, akkor inkább legyen unalmas, de ne történjenek tragédiák

„Úgy gondolom, hogy még mindig vannak dolgok, amiket jobban is csinálhatunk és amiket fejleszthetünk” – nyilatkozta a német pilóta a biztonság jelenlegi helyzetével kapcsolatban. 

„Néhányan azt gondolják, hogy a Forma-1 túl biztonságos és túl unalmas. Azt kívánom, inkább legyen a Forma-1 unalmas, de bárcsak visszahozhatnánk Anthoine-t.

„Rosszabb dolog nem történhetett volna. Úgy gondolom, hogy nagyon részletesen kivizsgálják majd, ami helyes is, és mindenki erre számít. De most bármiféle következtetést levonni ebből nem lenne helyes, mert teljes képet kell kapnunk, ami sok részletből áll.”

„Én Spa-rajongó vagyok, mert ez egy remek pálya, nagy történelemmel, sok egyedülálló kanyarral, de azok után, ami történt, biztosan alaposan át kell vizsgálni, és időt kell szánni rá, hogy megértsük, mi történt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!