Vettel izgatottan várja a Brit Nagydíjat

Nagy izgalmak közepette várja a jövő hétvégi Brit Nagydíjat a Red Bull Racing címvédője, Sebastian Vettel.


Nagy izgalmak közepette várja a jövő hétvégi Brit Nagydíjat a Red Bull Racing címvédője, Sebastian Vettel.

A bajnoki éllovas a csapat hivatalos weboldalának nyilatkozva elmondta, nem csak azért kedveli a silverstone-i pályát, mert a Red Bull hazai versenyét rendezik rajta, hanem azért is, mert a brit szurkolók rendkívüli szenvedéllyel adóznak a Forma-1-nek.

„Silverstone egyike a kedvenc pályáimnak, és nem csak azért, mert 30 km-re van a gyárunktól. A brit szurkolók különlegesek. Természetesen honfitársaikat támogatják, de rendkívül sokat tudnak a sportunkról és igazán elismerik a teljesítményt és az eredményeket” – mondta Vettel.

A német versenyző hozzáette, a silverstone-i pályát a legtöbb versenyző nagyon kedveli, hiszen kanyarjait a Forma-1 legjobb fordulói közt tartják számon.

„Idén máshol lesz a célvonal, szóval majd meglátjuk, milyen hatása lesz ennek. A rendkívül extrém kanyarkombinációk miatt igazán élvezetes vezetni ezen a pályán. Vannak gyors fordulók, és néha reagálnunk kell a trükkös időjárási körülményekre.”

„A Copse, a Maggots, a Becketts és a Chapel a Forma-1 legjobb kanyarjai közé tartozik.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!