Vettel javulást vár a Spanyol Nagydíjon

Sebastian Vettel, az Aston Martin F1-es versenyzője úgy érzi, némi előrelépést sikerült tenniük a Portugál Nagydíjon, azonban bízik benne, hogy Barcelonában további javulást láthatnak a rajongók.

Habár a Portugál Nagydíj időmérő edzésén Vettel továbbjutott a Q3-ba, végül a 10. helyről rajtolva nem sikerült számára a pontszerzés. 

Az Aston Martin a Spanyol Nagydíjon néhány fejlesztést visz majd pályára, amelyektől előrelépéseket várnak – Vettel az Alpine csapatát hozta fel példaként, Fernando Alonsóék ugyanis nagy javulást értek el Portugáliában. 

Hirdetés
 

„Barcelonában lesz néhány újításunk, meglátjuk, hogy ezzel hol állunk majd a többi csapathoz képest” – nyilatkozta Vettel. „Ha megnézzük, hogy az Alpine mennyivel jobb volt Portugáliában, mint a korábbi futamokon, akkor láthatjuk, hogy nem lehetetlen előrelépést tenni.”

„Persze pályáról pályára vannak különbségek. Remélhetőleg Barcelonában egy kicsit javulhatunk.

Vettel korábban arra panaszkodott, nehéz hozzászoknia az Aston Martin versenygépéhez, azonban most úgy nyilatkozott, lépésről lépésre sikerül előrehaladnia ebben a folyamatban.

„Egy kicsit lassabb ez a folyamat, mint szeretném, de ez van, nagyon keményen dolgozunk, és biztos vagyok benne, hogy menni fog.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!