Friss hírek

Vettel: Képtelenek leszünk a pole-ért harcolni szombaton

Sebastian Vettel szerint képtelen lesz a pole pozícióért harcolni a Ferrari Forma-1-es csapata az Osztrák Nagydíj szombati időmérő edzésén.

Az olasz istálló nem tudta felvenni a versenyt a Mercedesszel a pénteki edzéseken, sőt, több más csapat legyőzése is nagy feladatnak bizonyulhat.

Vettel ugyan a 4. legjobb idővel zárt pénteken, mégsem számít arra, hogy a legjobb helyekért harcolhatnak a folytatásban. Ennek ellenére a német azt mondja, jó napot zártak.

„Tisztességes napunk volt, nem voltak gondok az autóval” – mondta a négyszeres világbajnok. „Jó volt visszatérni a pályára, és jó volt látni, hogy a csapat hamar felvette a ritmust, és nem volt probléma a procedúrákkal.”

„Ami a sebességet és a versenyképességünket illeti, érdekes nap volt. Szerintem láthattuk, hogy nem vagyunk az élen, nem mi vagyunk a favoritok.”

„És nagyon szoros a mezőny, szóval majd meglátjuk. Szerintem nagy nap lesz a szombati. Kétlem, hogy a pole-ért harcolhatunk, de meg kell próbálnunk a legtöbbet kihozni magunkból.”

„Nem igazán figyeltük a többi csapatot, hogy őszinte legyek, mert mindig nehéz megjósolni, a többiek mennyi üzemanyaggal köröznek. Majd szombaton meglátjuk, most ugyanis még nem kaptunk tiszta képet.”

„Rajtunk múlik, hogy fejlődjünk és dolgozzunk, ezáltal gyorsabbá téve az autót. Hiányzik a tapadás és a leszorítóerő a többiekhez képest.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!