Friss hírek

Vettel: Ki kell használnunk az időjárás adta lehetőségeket!

Esős, változékony időre számít a Belga Nagydíj további részében is Sebastian Vettel, elmondása szerint pedig fontos lesz az, hogy jól reagáljanak majd az adott körülményekre.

Bár pénteken javarészt száraz pályán körözhettek a versenyzők Spa-Francorchamps-ban, időnként azért eleredt az eső. A meteorológusok szerint a hűvös, olykor esős idő szombatra és vasárnapra is marad, ez pedig megkeverheti majd a kártyákat hétvégén.

Vettel a pénteki edzésnapot a 8. helyen zárta, elmondása szerint produktív edzéseken vannak túl.

„Nem volt könnyű sok kört megtenni a körülmények és a két piros zászló miatt délután, de hasznos adatokat tudtunk gyűjteni” – fogalmazott a négyszeres világbajnok.

„Szerintem több van még bennem és az autóban, és tudjuk, hogy min kell dolgoznunk este, hogy készen álljunk az időmérőre. Azt gondolom, a változékony időjárás marad a folytatásban is, szóval a körülmények megfelelő „olvasása” és az adott pillanatban történő megfelelő gumiválasztás lesz a kulcs.”

„Az eső mindig összekuszálhatja a rajtrácsot egy kicsit, szóval remélhetőleg ki tudjuk használni a lehetőségeket a hétvégén.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!