Vettel: Komplett idióta lennék? Nem hinném! - F1VILÁG.HU

Vettel: Komplett idióta lennék? Nem hinném!

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es versenyzője őszintén mesélt arról, hogy rosszul érzi magát amiatt, hogy az idei évben nem tud a saját elvárásainak megfelelő szinten teljesíteni a csapatánál.
GP PORTOGALLO F1/2020 -  VENERDÌ 23/10/2020  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel

Vettel jelenleg 18 ponttal a bajnokság 13. helyét foglalja el, míg csapattársa, Charles Leclerc jelenleg 75 ponttal az 5. a tabellán. A négyszeres világbajnoknak meggyűlik a baja az idei autóval, és ő is tisztában van vele, hogy ennél többre képest. 

Vettel elmondta, egész évben küszködik az autóval, és hiába érzi úgy, hogy a körei jól sikerültek, kihozta a maximumot az autóból, akkor is messze van a csapattársától.

„Azt mondom, hogy akármilyen idióta talán soha nem jönne rá az okára, de hogy én egy komplett idióta lennék? Nem hinném” – mondta Vettel. 

„Valamikor szerencsésnek kell lenni, és el kell kapni a kanyarokat. De én sosem kapom el. De ha igen, akkor csak nagyjából és nagy erőfeszítésekkel. A másik oldalról ez sokkal könnyebbnek néz ki, mint amilyen valójában. Magamba kell néznem és a saját dolgommal kell foglalkoznom.”

Vettel elárulta, továbbra is motivált, hiszen leginkább a saját elvárásainak szeretne megfelelni továbbra is – és azok is magasabban vannak, mint ahogy most teljesít. 

„De természetesen fáj, hogy mindenekelőtt a saját elvárásaim magasabbak, mint a kívülről érkezők” – mondta a német. „Az, hogy miket mondanak, nekem édes mindegy, de az autóban ülve számomra nehéz ezt feldolgoznom, mert ambiciózus vagyok és éhezem a sikerre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!