Vettel kosarat adott Rosbergnek

Nemet mondott honfitársa, Nico Rosberg elegáns meghívására Sebastian Vettel, a Ferrari Forma-1-es csapatának négyszeres világbajnoka.


Nemet mondott honfitársa, Nico Rosberg elegáns meghívására Sebastian Vettel, a Ferrari Forma-1-es csapatának négyszeres világbajnoka.

Rosberg még az Ausztrál Nagydíjat követő sajtótájékoztatón invitálta meg Vettelt a Mercedes pénteki csapatértekezletére, hogy a Ferrari versenyzője felvetette, kezdetnek jó lenne, ha a rivális csapatok egy kicsit közelebb férkőzhetnének a német istálló autóihoz.

Vettel azonban végül nem fogadta el a meghívást.

„Amikor Nicóval viccelődtem a sajtótájékoztatón, az egyezség arról szólt, hogy az egész paddockot meginvitálja. Most viszont a meghívás csak szerény személyemre vonatkozik” – érvelt a Ferrari versenyzője.

„Kezdetben Niki [Lauda] és Toto [Wolff] sem szerette volna ezt, de aztán igent mondtak. Azt gondolom, ez inkább csak amolyan PR-akció, mintsem valódi meghívás. Ezért én nemet mondok erre.”

Rosberg elárulta, kicsit csalódott amiatt, hogy Vettel végül nem néz be hozzájuk holnap.

„Fogalmam sincs, mi áll a dolog mögött. Vicces lett volna, ennyi az egész. Természetesen semmit sem mondhattunk volna, de egy szokványos eligazítás lett volna” – mondta a bajnoki tabella második helyezettje.

A SpeedWeek című lapnak nyilatkozva egyébként a Ferrari szóvivője cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint az olasz istálló tiltotta volna meg Vettelnek a látogatást: „Nem tiltottunk meg semmit Sebastiannak. Azonban úgy véljük, hogy a második szabadedzést követő fél órában van fontosabb dolgunk is annál, minthogy benézzünk némi csevejre a Mercedeshez. Nem igazán vettük komolyan a meghívást.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS