Vettel: Küszködtünk ma, de az időmérőre feljavulhatunk - F1VILÁG.HU

Vettel: Küszködtünk ma, de az időmérőre feljavulhatunk

HIRDETÉS
Fotó: Singapore GP

Csalódottan nyilatkozott a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki szabadedzései után Sebastian Vettel. A Ferrari német versenyzője az egyensúly hiányár panaszkodott, elmondása szerint azonban bízik a pozitív folytatásban.

Vettel a pénteki második szabadedzésen csak a 11. helyen zárt, egy alkalommal ráadásul a korlátnak is nekicsapta Ferrariját.

„Nem volt ideális a dolog, nem akartam kicsúszni. Szerencsém volt, hogy folytatni tudtam” – mondta a négyszeres világbajnok, majd hozzátette, nehezebben alakult a nyitónap, mint várták.

„Nehézkes edzés volt ez számunkra. Az egyensúly nem igazán volt meg. De azt hiszem, az autóban benne van. Még nem vagyok elégedett, hiányzik némi egyensúly – márpedig ilyenkor az önbizalom sincs meg.”

Vettel elismerte, a Ferrari elvégzett olyan változtatásokat az autón, melyek nem váltak be, de bízik abban, hogy a szombati időmérőre sikerül javítani a helyzeten.

„Kipróbáltunk néhány dolgot. Nem vagyok biztos benne, hogy ezek jó dolgok voltak. Most meglátjuk, mit tehetünk holnapra. Nem ez az első alkalom, hogy pénteken küszködtünk. Meggyőződésem, hogy szombaton közel leszünk.”

„Világos, hogy ma egyikünk sem volt elégedett, és javulnunk kell – de biztos vagyok abban, hogy van elég időnk átnézni a dolgokat, és megoldást találni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!