IMOLAGP

Vettel: Maradni akarok a Ferrarinál!

REGGIO EMILIA (ITALY) 11/02/2020 - PRESENTAZIONE FERRARI SF1000 -

credit: © Scuderia Ferrari Press Office Ferrari SF1000 launch
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel azt mondja, 2021-ben is szeretne a Ferrarinál maradni, és nem aggódik amiatt, hogy elveszíti ülését a patinás csapatnál.

Vettel tavaly alulmaradt ifjú csapattársával, Charles Leclerc-rel szemben, és számos látványos hibát is elkövetett az évad során.

A német szerződése 2020 végén lejár, az olasz istálló csapatfőnöke, Mattia Binotto pedig nemrég úgy fogalmazott, jelenleg Vettel az első számú opciójuk 2021-re.

„Sebastian az elsődleges opciónk jelenleg. Olyasvalami ez, amiről egyeztetünk vele, és amiről folytatni fogjuk az egyeztetést. Kétségkívül őt preferáljuk” – mondta a szakember. „Nagyon koncentrált, és remélhetőleg ő marad a versenyzőnk a jövőben is.”

Vettel a Ferrari új autójának bemutatóján azt mondta, ő is maradni szeretne a Ferrarinál.

„Szeretnék maradni, igen” – szögezte le a négyszeres világbajnok a Sky Sports F1 televíziónak nyilatkozva. „A prioritás most 2020, aztán majd meglátjuk.”

„Korábban is voltam már ebben a helyzetben a Ferrarinál, még csak február van. Legutóbb augusztusban erősítettük meg a szerződésünket a jövőre, szóval nem hiszem, hogy sok minden változott. A szándékok világosak, és meggyőződésem, hogy tisztázni fogjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!