Vettel: Még hiszek abban, hogy van esélyünk!

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, Ferrari, RussianGP2018
40 pontos hátránya ellenére a Ferrari versenyzője, Sebastian Vettel még mindig hisz abban, hogy megnyerheti a világbajnoki címet 2018-ban.

40 pontos hátránya ellenére a Ferrari versenyzője, Sebastian Vettel még mindig hisz abban, hogy megnyerheti a világbajnoki címet 2018-ban.

A német versenyző számára nem alakultak jól az elmúlt versenyek, habár autója eddig minden pályán meglehetősen versenyképesnek mutatkozott.

Vettel abban bízik, a hétvégi Orosz Nagydíjon újra a győzelemért harcolhat – a cél pedig nem más, minthogy lefaragja hátrányát az összetettben.

„Voltak versenyeink, melyeket meg kellett volna nyernünk, de nem sikerült, mások nyertek, akiknek nem kellett volna” – mondta a négyszeres világbajnok Szocsiban.

„Bármi lehetséges. Nem az a célom, hogy megnyerjem mind a hat versenyt. A célom, hogy itt győzzek, és aztán jöhet a következő!”

Vettel azt mondja, nem mondott még le a vb-címről, meggyőződése, hogy legyőzhetik Lewis Hamiltont és a Mercedest.

„Nagyon egyszerű a helyzet: van némi hátrányunk, és fel kell zárkóznunk, hogy esélyünk maradjon. A legjobb módja ennek az, ha mindenki előtt érünk célba. A terv nem változott. Nyilván megpróbálunk mindent beleadni, és még mindig hiszek abban, hogy van esélyünk.”

„Arra számítunk, hogy versenyképesek leszünk, de számításba kell vennünk azt is, hogy az elmúlt pár futamon küszködtünk a versenytempóval és azzal, hogy összerakjuk a dolgokat. A feladatunkra kell összpontosítanunk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!