Friss hírek

Vettel még semmit sem tud a jövőjéről

Nem kezdett még el tárgyalni a jövőjéről az Aston Martin Forma-1-es csapatával a száguldó cirkusz négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel.

A német versenyző jelenleg érvényes kontraktusa a szezon végén jár le, nemrég azonban arról beszélt, a folytatás attól is függ majd, csapata mennyire tud versenyképes autót adni alá az idei szezonban. A silverstone-i gárda számára nehezen indult az év, új autója ugyanis nem a várakozásoknak megfelelően teljesített. A csapat végül a Spanyol Nagydíjra teljesen átépítette azt, az Aston Martin pedig komoly javulást vár a folytatásban.

Vettel a vasárnapi Monacói Nagydíjon az 1 pontot érő 10. helyen ért célba, hétvégén pedig természetesen a jövőjéről is kérdezték – egyelőre viszont nem sok új információt tudott mondani.

„Még nem kezdtünk el egyeztetni róla. Nyilván el fog jönni ennek is az ideje. De azt gondolom, a fő fókusz most azon van, hogy előrébb jussunk az autóval a mezőnyben. Szóval minden energiát ennek szentelünk” – mondta a német versenyző.

„Nagyon-nagyon necces volt, hogy elkészülünk-e az egy héttel ezelőtti, barcelonai hétvégére az új csomagokkal, szóval az egész gyár ezzel volt elfoglalva, hogy őszinte legyek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!