Friss hírek

Vettel: Megkönnyítettük a Mercedes dolgát

Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője elmondta, az utolsó versenyekig fognak küzdeni a bajnoki címért, és úgy gondolja, még mindig van egy kis esélyük.

Vettel hátránya már 67 pont a bajnoki pontversenyben Lewis Hamiltonnal szemben, így amennyiben Hamilton a következő nagydíjon, Austinban nyerni tud, és a német nem lesz legalább második, úgy a brit megnyeri a bajnoki címet.

A négyszeres világbajnok ennek ellenére nem adja fel – úgy gondolja, a Ferrari jelentősen megkönnyítette a Mercedes dolgát az elmúlt futamokon, miután a Belga Nagydíj óta nem tudtak győzelmet szerezni, Hamilton ezzel szemben az elmúlt 7 futamból 6-ot megnyert.

Még mindig van esély. Az elmúlt versenyeken túlságosan megkönnyítettük a dolgukat, de természetesen el kell ismerni, hogy jól teljesítettek” – mondta a Ferrari-pilóta.

„Vigyáznunk kell magunkra, a lehető legjobbat kell nyújtanunk a következő néhány versenyen, aztán meglátjuk. De az biztosan nem segít, hogy mi hatodikak vagyunk, ők pedig megnyerik a futamot.”

A ferraris azt is hozzátette, az elmúlt futamokon a Ferrari teljesítménye összességében elmaradt a Mercedesétől: „Azt hiszem, mindig nagyon szoros volt a csata, de nem voltunk annyira erősek. A tény, hogy a versenyen mi gyorsabbak voltunk, amiatt is volt, mert nem kellett annyira nyomniuk.”

„Szóval soha nem láthatjuk a teljes képet. Meglátjuk, hogy hol leszünk néhány hét múlva.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!