Portugál Nagydíj
GP RUSSIA F1/2019 -  VENERDÌ 27/09/2019  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Fotó: Scuderia Ferrari

Vettel megússza a rajtbüntetést Japánban

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Vettel megússza a rajtbüntetést Japánban

Nem kell büntetéstől tartania a hétvégi Japán Nagydíjon Sebastian Vettelnek azok után, hogy a legutóbbi, oroszországi versenyen erőforrásprobléma miatt kénytelen volt kiállni.

Vettel azért nem ért célba a szocsi versenyen, mert autójában meghibásodott a kinetikus energia-visszanyerő rendszer, azaz az MGU-K.

Mivel Vettel már a második, egyben utolsó felhasználható egységgel versenyzett Oroszországban, voltak félelmek arra vonatkozóan, hogy cserélni kell azt egy újabbra, ezáltal pedig rajtbüntetés vár rá.

A Motorsport.com című lap olasz kiadása viszont úgy tudja, a Maranellóban elvégzett elemzések után kiderült, hogy nem lesz szükség egy harmadik energia-visszanyerőre, kvázi használni tudja a harmadik specifikációjú erőforrást anélkül, hogy kicserélnék benne az MGU-K-t. Úgy tudni, csak a hibrid rendszer vezérlőelektronikáját kellett cserélni az autóban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!