Vettel: Megvolt az esélyem a pole-ra

GP SINGAPORE F1/2019 -  VENERDI 20/09/2019
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel, Ferrari, Singapore Grand Prix 2019
Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel úgy érzi, jobban is sikerülhetett volna a gyorsköre a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén, hiszen neki is esélye lett volna a pole-ra.

Az utolsó gyorskörök teljesítéséig Vettel állt az élen az időmérő edzésen, de végül csapattársa, Charles Leclerc és Lewis Hamilton is megelőzte őt. A német mindössze 3 századmásodperccel maradt el a második helytől, de utolsó körében többször is hibázott, így nem is fejezte be azt. 

A Q3-mal nem vagyok teljesen elégedett, az utolsó köröm lehetett volna jobb is” – nyilatkozott a német. 

„De az autó jól működött, így egyre jobb köröket sikerült futnom. Talán túl korán jöttem ki a Q3-ban, így lehetett volna jobb is az utolsó köröm, de jó érzésekkel várjuk a futamot.”

Vettel bízik benne, hogy a versenytempójuk is erős lesz vasárnap, de a gumikezelés megint kritikus pontja lesz a futamnak. 

„Meglátjuk, mi lesz holnap, jó futamra számítok. Meglátjuk azt is, hogy az autó hogy viselkedik versenykörülmények között – fontos lesz, hogy az abroncsokra figyeljünk majd.”

„Ez egy jó eredmény a Ferrari számára, de kevésbé jó eredmény számomra. Ma megvolt az esély a pole-ra, de ez nekem nem sikerült, szóval nem is lehetek elégedett.” 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!