Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Vettel: Mindenki a nulláról indul

Versenyzésre éhesen várja a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Ausztrál Nagydíjat a Forma-1 regnáló világbajnoka, Sebastian Vettel.


Versenyzésre éhesen várja a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Ausztrál Nagydíjat a Forma-1 regnáló világbajnoka, Sebastian Vettel.

A német versenyző a csapat hivatalos weboldalának nyilatkozva elmondta, a melbourne-i versenypálya különleges hangulattal ruházza fel a forma-1-es szezonnyitót, és miután izgalmas tesztidőszakon vannak túl, tűkön ülve várják az új szezont.

„Jól tudjuk, milyen érzés elkezdeni a szezont Ausztráliában, ez egy különleges helyszín különleges pályával. Egyike azon városoknak, mely a Forma-1-nek él egy hétig, szóval már alig várom” – mondta Vettel.

„Izgalmas télen vagyunk túl, a karácsony körüli időszakban pedig nagyon fontos volt lenyugodni egy kicsit. Februárban viszont ismét felvettük a ritmust. Jó érzés visszatekinteni az elmúlt évre, és arra, amit elértünk. Viszont már izgatottan várjuk az új szezon, az új évre és az új autóra fókuszálunk.”

A fiatal tehetség mindazonáltal hozzátette, habár ők voltak a tesztidőszak legjobbjai, az új idénynek mindenki azonos eséllyel vág neki.

„Mindenki a nulláról indul: izgatottak vagyunk, eleget teszteltünk már és ismét versenyezni akarunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!