Vettel: Mindennel csak küszködtünk - F1VILÁG.HU

Vettel: Mindennel csak küszködtünk

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője számára nem volt túl pozitív a csütörtöki monacói edzésnap, miután csak küszködött az autóval – a német bízik benne, ez szombatra változik.
Fotó: Scuderia Ferrari

A német pilóta a Monacói Nagydíj mindkét szabadedzésén lemaradt az élen álló Lewis Hamiltontól: hátránya az első és a második tréningen is 7 tizedmásodperc volt a Mercedeshez képest. 

Vettel bevallotta, egész nap küszködtek, az abroncsokkal is meggyűlt a bajuk, és a beállításokkal sem boldogultak. 

„Összességében trükkös nap volt” – kezdte Vettel a beszámolóját. „Trükkös volt az is, hogy a gumikat működésre bírjuk, talán kicsit többet is küzdöttünk, mint a többiek. De nem ez az első eset, hogy ezt láttuk az edzésen, szóval várom a szombatot, amikor lesz egy kis időnk, hogy kipróbáljuk néhány dolgot.”

Sok dolgot kipróbáltunk, de nem igazán működtek, szóval nem volt nagyon produktív napunk. Összességében szenvedtünk, kicsit hiányzik a tempó a Mercedeshez képest is, azzal is küzdünk, hogy a gumikat igazán működésre bírjuk, szóval még vár ránk egy kis munka.”

A kérdésre, az egyensúllyal volt-e a legnagyobb problémájuk a csütörtöki edzésnapon, Vettel így felelt: 

„Egy kicsit mindennel. Szóval nem igazán az a helyzet, amit szeretnénk itt. Tudni szeretnéd, hogy az autó mit fog csinálni, szóval ennél egy kicsit többre számítasz. De biztos vagyok benne, hogy szombatra kicsit lenyugodnak a dolgok. Talán melegebb is lesz, ami segíthet rajtunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!