Friss hírek

Vettel: Nagyon örülök, hogy Perez ilyen remek autót kapott a Red Bulltól!

A Red Bull Racing csapatával korábban sorozatban négy világbajnoki címet nyerő Sebastian Vettel azt mondja, nagyon örül annak, hogy Sergio Perez ilyen nagyszerű lehetőséget kapott idén az energiaital-gyárosoktól.

Vettel a tavalyi szezont követően távozott a Ferraritól, miután az olaszok tavasszal bejelentették, nem tartanak igényt a német pilóta szolgálataira a folytatásban.

Azidőtájt felmerült, hogy Vettel esetleg visszatérhet a Red Bull Racinghez, a német pilóta azonban elárulta, ez valójában soha nem volt opció.

„Nem, nem bánom, és nem is gondolom, hogy opció volt” – mondta a négyszeres világbajnok, aki végül az Aston Martinhoz szerződött. „Nyilván eldöntöttem, hogy új irányt veszek, és egy új csapathoz, az Aston Martinhoz csatlakozok egy új utazásra – és nagyon örülök ennek.”

Vettel nagyon sportszerűen azt mondta, azért örül annak, hogy a Red Bull bajnokesélyes idén, mert így Sergio Pereznek lehetősége van arra, hogy jó eredményeket érjen el az F1-ben.

„Teljesen őszintén, szívből mondom ezt: nagyon örülök, hogy Checo egy ilyen nagyszerű ülést kapott, mert megérdemli. Ezt nemcsak a győzelmével mutatta meg, hanem már az elmúlt 10 évben is bizonyította, amióta a Forma-1-ben van, hogy megérdemel egy nagyszerű autót.”

„Két okból is örülök annak, hogy a Red Bull ilyen nagyszerű autóval rukkolt elő. Az egyik, hogy nyilván jól ismerem a csapat nagy részét, de persze Checo miatt is örülök, hogy végre élvezheti azt a tényt, hogy egy versenyre megérkezve tudja, hogy olyan autó van alatta, amellyel a győzelemért harcolhat.”

„Mindannyian láttuk, mi történt a múltban – nem volt győztes autója. Szóval ez nagyszerű hír most számára.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!