Toszkán Nagydíj

Vettel: Nagyon szoros verseny lesz

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, Ferrari, ChineseGP2018

Sebastian Vettel indulhat az élről a holnapi futamon, de úgy érzi, nagyon kemény csata vár rá.

A Ferrari német pilótájának apróbb hibái voltak a kvalifikáció elején, de ezek sem gátolták meg abban, hogy a legjobb időt autózza.

„Remek volt az autó, folyamatosan javult. Az első körömben vétettem néhány kisebb hibát. Kicsit levert is voltam, de tisztában voltam azzal, ha egy tiszta kört összerakok, akkor sikerülhet.” – mondta Vettel, aki azt is elárulta, hogy a rajtra fókuszálnak nagyon.

„Az elmúlt hat évben ez a Mercedes pályája volt, úgyhogy jó érzés, hogy most sikerült ezt megtörni. Remélem, hogy a továbbiakban is ez lesz. Holnap, és utána is. A rajtra koncentrálunk először, de nagyon szoros lesz a verseny. Ma hűvös volt, és nem számítottam arra, hogy ennyivel a Mercedes és a Red Bull előtt leszünk. Holnapra melegebb időt jósolnak, és emiatt az aszfalt is sokkal melegebb lesz. Meglátjuk, mi lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS