A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Vettel: Néhány dologra nem tudok választ adni

Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője a Spanyol Nagydíj hétvégéjére új kasztnit kapott a Ferraritól, ami ugyan kicsit javított a helyzeten, azonban továbbra is küszködik autójával.

Vettel az idei évben küszködik a Ferrari versenygépével, csupán 10 pontot tudott gyűjteni eddig, legjobb helye egy 6. pozíció volt a Magyar Nagydíjon, és jelenleg a bajnokság 13. helyét foglalja el. 

A német versenyző a Spanyol Nagydíjra új kasztnit kapott, mivel a csapat a korábbi vázon sérülést vélt felfedezni – habár a Ferrarinál úgy gondolják, ez nem volt olyan mértékű, hogy befolyásolta volna a teljesítményt. 

Vettel a pénteki szabadedzéseket követően úgy nyilatkozott, valamivel talán javult az autó viselkedése, de nem tudja, hogy ez az új kasztninak köszönhető-e. 

Az időmérő edzésen a négyszeres világbajnoknak ismét nem sikerült a továbbjutás a Q3-ba, így csak a 11. helyet foglalhatja el a vasárnapi rajtrácson – a német elmondta, az autó teljesítményét továbbra is hullámvölgyek jellemzik. 

„Van néhány dolog, amire nem tudok választ adni” – mondta a német. 

„De mindent megpróbálok megtenni, amit csak tudok, és elhagyom azokat a dolgokat, amik nem jók – a tőlem telhető legjobbat nyújtom. Jelen pillanatban ez minden, amit tehetek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!