Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Vettel: Néhány dologra nem tudok választ adni

GP SPAGNA F1/2020 -  VENERDÌ 14/08/2020  credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője a Spanyol Nagydíj hétvégéjére új kasztnit kapott a Ferraritól, ami ugyan kicsit javított a helyzeten, azonban továbbra is küszködik autójával.

Vettel az idei évben küszködik a Ferrari versenygépével, csupán 10 pontot tudott gyűjteni eddig, legjobb helye egy 6. pozíció volt a Magyar Nagydíjon, és jelenleg a bajnokság 13. helyét foglalja el. 

A német versenyző a Spanyol Nagydíjra új kasztnit kapott, mivel a csapat a korábbi vázon sérülést vélt felfedezni – habár a Ferrarinál úgy gondolják, ez nem volt olyan mértékű, hogy befolyásolta volna a teljesítményt. 

Vettel a pénteki szabadedzéseket követően úgy nyilatkozott, valamivel talán javult az autó viselkedése, de nem tudja, hogy ez az új kasztninak köszönhető-e. 

Az időmérő edzésen a négyszeres világbajnoknak ismét nem sikerült a továbbjutás a Q3-ba, így csak a 11. helyet foglalhatja el a vasárnapi rajtrácson – a német elmondta, az autó teljesítményét továbbra is hullámvölgyek jellemzik. 

„Van néhány dolog, amire nem tudok választ adni” – mondta a német. 

„De mindent megpróbálok megtenni, amit csak tudok, és elhagyom azokat a dolgokat, amik nem jók – a tőlem telhető legjobbat nyújtom. Jelen pillanatban ez minden, amit tehetek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS