Friss hírek

Vettel: Nem állunk meg egy győzelemnél!

Győzelemmel kezdte a 2017-es szezont a Ferrarival a négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel.


Győzelemmel kezdte a 2017-es szezont a Ferrarival a négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel.

A német versenyző a második helyről vágott neki az Ausztrál Nagydíjnak, és végül a gumikkal folyamatosan küszködő Lewis Hamilton elé tudott kerülni.

Hirdetés
 

Vettel a verseny után úszott a boldogságban – és persze nem győzte méltatni a Scuderia hétvégi szereplését.

„Hihetetlen! Fantasztikus versenyünk volt” – mondta boldogan a négyszeres világbajnok.

„Viszont még nagyon hosszú út áll előttünk – de most kétségkívül a föld felett járunk! A rajttal nem voltam teljesen elégedett, egy kicsit kipörögtek a kerekeim. De képes voltam nyomást helyezni a Mercedesre, és megüzentem, hogy készen állunk a harcra!”

„És volt némi szerencsénk azzal, hogy Lewis forgalomba keveredett. Ezekkel az autókkal végig lehet nyomni – de persze a gumik azért degradálódnak, csak folyamatosan lehet támadni velük.”

Vettel mindazonáltal figyelmeztet, nagyon nagy utat kell még megtenniük ahhoz, hogy harcolni tudjanak a világbajnoki címért 2017-ben.

„Még csak március van. Most csak az számít, hogy nagyszerű versenyt futottunk, és nagy megkönnyebbülés ez mindenki számára. Elvégeztük a feladatunkat, magunkra összpontosítottunk, és összeraktuk a dolgokat.”

„Hatalmas eredmény ez a Ferrari számára, de nem állunk meg itt. Ez még csak a kezdet! A hangulat fantasztikus a csapatnál.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!